ACCEDIR A ESTE LLOC DES DE TABLET O MÒVIL

SI ACCEDIU DES D’UN IPAD

Heu de tindre en compte que els dispositius d’Apple, és a dir, tant iPads com iPhones, no permeteixen reproduir pàgines fetes amb flash.

Flash és una manera de fer pàgines que avui en dia ja s’està abandonant, però molts dels jocs i activitats que estan ara penjats i que anirem penjant estan encara fets d’esta manera. 

Els navegadors convencionals com el Chrome, el Firefox, l’Opera o el Safari no us reproduiran correctament estos jocs amb el iPad, però hi ha una aplicació menys coneguda que és un navegador que sí reprodueix este format de pàgines. És el Puffin, des de la imatge de baix podeu instal·lar en el vostre iPad. Us recomane que utilitzeu este navegador cada vegada que accediu a esta pàgina, d’esta manera no tindreu cap problema amb els jocs:

SI ACCEDIU DES D’UNA TABLET ANDROID (SAMSUNG, LG…):

El navegador Chrome, de Google, és un navegador molt utilitzat hui dia. Si utilitzeu este navegador heu de saber que els desenvolupadors del Chrome han deixat d’actualitzar la tecnologia Java en este navegador, per tant els jocs fets amb JClic (JClic utilitza Java per a funcionar) no se us reproduiran.

Us recomano que utilitzeu el Firefox, que té integrada la tecnologia Java, per a reproduir-los.

Ací teniu l’enllaç a l’aplicació per a Android: